woensdag 9 december 2009

Winter Fair gaat morgen van start!!!


Yes, morgen is het zover, dan gaat onze Mini Winter Fair van start!!!
Vanavond zijn we tot 23.00u. nog bezig geweest met de laatste puntjes op de I en nu naar bed om er morgen weer fris en vrolijk bij te staan voor onze bezoekers.
Komen jullie ook kijken?
Het begint dus morgen (donderdag 10 december) en het duurt t/m zaterdag 12 december.
Donderdag en vrijdag is het van 10.00u. tot 21.00u. en zaterdag van 10.00u. tot 17.00u.

Fijne week allemaal en de warme wintergroeten van mij.

5 opmerkingen:

 1. Heel veel succes vandaag en morgen.En zaterdag spreek ik je !! Ik heb er reuze zin in !
  Groetje Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtbanner....
  Succes met de verkoop...
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi monique,

  Ik zou dus komen vanavond, maar door drukte in de winkel kon ik niet eerder weg. Moet nu nog eten dan nog naar je toerijden en dan is het al zo laat dat je alweer dicht ga. Nou ik ga gewoon volgend jaar eens bij je langskomen.

  Heel veel succes met je mini fair.

  Groetjes Pieternel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop dat je een paar leuke dagen hebt. Ik kan niet, vandaag is mijn zoon jarig en morgen mijn vriendin en zaterdag vieren we echt de verjaardag. Dus ben erg druk.
  Maar succes met alles.
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi,

  Je was me voor met je berichtje maar wat was het gisteren gezellig en mooi opgezet ook ! Dat is echt een groot compliment waard ! En je bent ook echt werkelijk waar niets verandert :-).En het was ook echt lekker druk.Het liep de hele dag heel goed door.En voordat ik het wist was het 5 uur. Ik heb nog wel naar je gezocht op het eind maar ik kon je niet meer vinden.Ik wilde even gedag zeggen maar helaas.Dus bij deze alsnog dank je wel dat ik op je fair mocht komen staan.En het lijkt me leuk als het bij jou wat minder druk is even bij te kletsen ofzo.
  En dat je zelf geen ketting heb gekocht is echt geen probleem.Het was gisteren voor jou ook zo hectisch om zowiezo met iedereen bij te kletsen.Je moest overal zijn en regelen dat het in goede banen liep.Kijk maar rustig op de site.Er staat wel wat op maar niet het recente.En je mag altijd de ketting uitleggen die je heel vlug gezien zult hebben.Je nicht heeft er trouwens ook 1 gekocht.( de nicht met 2 kindjes uit Zoetermeer)
  Ik heb ook nog een rondje in je winkel gelopen en wat verkoop je mooie spulletjes.Robert zag al een hele mooie kast bij je staan.Nou ik zag er wel meerdere.( blijkt dat de kast van mijn ouders ook bij jullie vandaan komt.Dat vertelde ze me net)Maar goed...
  Rust lekker uit als dat kan en geniet van een goed geregelde winterfair.
  En we spreken gewoon een keer wat af om helemaal bij te kletsen.

  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje plaatst, dank je wel.