donderdag 19 april 2012

Wij gaan weer "Naar Buiten"

Vandaag heb ik mij opgegeven voor de "Naar Buiten" beurs die jaarlijks wordt georganiseerd in Barneveld bij Kasteel de Schaffelaar.
Dit keer heb ik gekozen voor een kraam op de brocantemarkt klik want wij hebben ontzettend veel brocantespullen waar we eigenlijk geen plaats meer voor hebben in onze vernieuwde winkel.
Zoals de meeste van jullie wel hebben gelezen bij Anneke van Madame Moiselletje, ( klik hier om haar styling bij ons te zien Echt heel gaaf!) hebben we nog wel een klein hoekje met serviesjes en ander leuk klein spul, maar voor de grotere dingen is dus geen plaats meer.
Wat nemen we mee?
Nou, wat dacht je van? ... schattige antieke ijzeren poppenledikantjes, poppenwagentjes, oude eiken nachtkastjes (schattig om even een likje verf over te halen), veel kantjes en kanten kleedjes, oude stoelen en kleine tafeltjes en ook veul van dittem:


Tsja, dat wordt nog een heel gepuzzel om alles op een kraam te krijgen... 
maar ik heb er mega veel zin in!
Mocht je ook interesse hebben om deel te nemen aan deze BrocanteMarkt op de "Naar Buiten"?
Klik dan nog maar eens op deze link
Het leuke van deze BrocanteMarkt is dat je ALLEEN maar oude spullen mag verkopen dus niks geen nepbrocante of zelfgemaakte spulletjes.... oehhhh dat wordt hebbehebbehebbe voor onze brocante-liefhebbers!!!

Voor alle duidelijkheid... het is pas in augustus dus nog tijd genoeg om leuke ideetjes op te doen om m'n oude spulletjes leuk te versieren.

Ik wens jullie allemaal een goed weekend toe, hopelijk gaat het zonnetje wat meer warmte brengen, ik vind het nog steeds brrrrr.....

Toeteloetie!!!
Liefs, 
Monique
ok, nog eentje dan...

4 opmerkingen:

 1. Ben een paar jaar niet naar de buiten beurs geweest, maar vond nu de brocante markt wel een lokkertje..
  Dus wie weet ontmoet ik je daar!
  Succes met uitzoeken van je rommeltjes :)
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tegen die tijd moet je ons er nog maar eens aan herinneren! Klinkt goed hoor!

  Een fijne avond gewenst! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje plaatst, dank je wel.